buğday buğdayda için ürünler (6)

Organik yumuşak buğday

Organik yumuşak buğday

Organik yumuşak buğday, çiftliğimizde hasat edilmiş, sınıflandırılmış ve depolanmıştır.
Organik tam buğday unu

Organik tam buğday unu

Unutmayın, unumuz tam tahıldan oluşmaktadır. Protein, lif, mineral ve vitamin açısından zengindir. Sağlık için faydalıdır. Tahıl, filiz ve kabuk, daha iyi bir besin değeri sağlar. Unumuzun granül boyutu, günlük ve kolay kullanım imkanı sunar. Tohumun tüm faydalarından yararlanın ve mutfak alışkanlıklarınızı koruyun. Kullanım: Tek başına veya tuzlu ya da tatlı tüm hazırlıklarınız için karışım olarak kullanılabilir: kekler, quiche'ler, krepler, soslar, krema, ekmek…
Organik sert buğday unu

Organik sert buğday unu

Unumuz, tahılın tamamını içerir. Karbonhidrat açısından zengin olup, vücudumuz için sürdürülebilir bir enerji kaynağıdır. Tam buğday olduğu için, lif ve genel sağlığımız için faydalı B grubu vitaminleri gibi birçok besin maddesini de içerir. Makarna mı? Onu ben yaparım! Kullanım: Ev yapımı makarnalarınız, çorbalar, tatlılar, kekler, ekmekler... için tek başına veya karışım olarak.
Organik Sert Buğday

Organik Sert Buğday

Organik sert buğday hasat edildi, sınıflandırıldı, çiftliğimizde depolandı.
Organik Tam Mısır Unu

Organik Tam Mısır Unu

Tam unumuz çiftliğimizde üretilmektedir. Tahıllarımızın kepeğini koruyarak maksimum besin kalitesi elde etmek için tam un seçimini yaptık. Doğal olarak glütensiz. Nişasta açısından zengin. Protein içerir. Düşük yağ oranı. Lif açısından zengin. Kıvam artırıcı ve bağlayıcı olarak mükemmel. Tariflerinizde güneş! Kullanım: Ekmek, kek, krep gibi diğer unlarla karıştırılabilir... Sadece mısır kekleri için.
Organik tam buğday spelt unu

Organik tam buğday spelt unu

Küçük einkorn, "engrain" olarak da bilinir ve düşük gluten içeriği ile tanınır. Diğer tahılların çoğundan daha fazla bitkisel protein içerir. Vücut için gerekli 8 amino asidi ve yavaş sindirilen şekerleri sayesinde, küçük einkorn gerçek bir enerji kaynağıdır. Engrain, buğday tanesinin ideal yerine geçiyor! Kullanım: Hamur işlerinizi, krep, tart hamuru veya ekmek hamurunuzu hazırlarken buğday ununun yerine kullanabilirsiniz; burada mayalanmayı desteklemek için buğday unu ile karıştırabilirsiniz.